Neohodnoceno

Allnature Fazole adzuki BIO 500 g

Fazole adzuki bývají někdy nazývány královnami fazolí. A není divu: pravidelná konzumace fazolí adzuki má pozitivní vliv na funkci ledvin, pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a udržovat dlouhodobý pocit sytosti.
Můžeme doručit do:
25.3.2019
Skladem
Kód: A13233_V
Značka: Allnature
57 Kč 50 Kč bez DPH
Fazole adzuki jsou zdrojem vlákniny, bílkovin, vitamínů skupiny B a dalších cenných látek.   Jedná se o malé tmavě červené až hnědé fazolky. Vařené fazole adzuki mají chuť připomínající ořechy. Oblíbené jsou především v asijské kuchyni. Můžete je použít k přípravě polévek, pomazánek, kaší či salátů. Nebojte se s nimi experimentovat - lze je připravit na sladko i na slano. Použití: Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.  Upozornění: Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.  Složení: Fazole adzuki.  Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Obsah: 500 g  Výrobce: Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1315 kJ/314 kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g 0,3 g Sacharidy z toho cukry 42 g 2 g Bílkoviny 24 g Sůl 0,04 g